Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Ontwikkelingsstatuut en Voorspelling van de Fotodiode (Si-APDs) Industrie Globale van de Siliciumlawine

Certificaat
CHINA XINLAND LASER CO.,LTD certificaten
CHINA XINLAND LASER CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Grote product en de dienst… snel levering

—— Fred Schmidt

Dit is het eerste bedrijf op elk van deze website dat voor zover ik kan vertellen niet over hun producten ligt. Wordend ziek van bedrijven die hebben zij 10000, 30000 en zelfs 50000 handbediende lasers van mw eisen.

—— Victoria

Goede leverancier

—— knock-out Sakuraij

beste kwaliteits beste leverancier

—— cosar Tarik

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Ontwikkelingsstatuut en Voorspelling van de Fotodiode (Si-APDs) Industrie Globale van de Siliciumlawine
Laatste bedrijfsnieuws over Ontwikkelingsstatuut en Voorspelling van de Fotodiode (Si-APDs) Industrie Globale van de Siliciumlawine

De fotodiodes van de siliciumlawine verwijzen naar fotogevoelige die elementen in lasermededeling worden gebruikt. Nadat omgekeerde die bias wordt toegepast op de P-N verbinding van een fotodiode van silicium wordt gemaakt, zal het inherente licht door de P-N verbinding worden geabsorbeerd om photocurrent te vormen. De reactiegolflengte van Si-APD behandelt 260-1100nm. APD heeft een intern aanwinstenmechanisme. Vergeleken met gewone SPELDbuizen, kan het tientallen aan honderden tijden het signaal onder omgekeerde bias verstrekken, en heeft snellere reactiesnelheid en hogere signal-to-noise verhouding terwijl het handhaven van lage donkere stroom.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ontwikkelingsstatuut en Voorspelling van de Fotodiode (Si-APDs) Industrie Globale van de Siliciumlawine  0

 

Ontwikkelingsstatuut en Voorspelling de Fotodiodes (Si-APDs) Industrie van van de Siliciumlawine

 

Tijdens de „13de Vijfjarenplan“ periode (2017-2021), was de de fotodiode (Si-APDs) marktomvang globale van de siliciumlawine in 2017 USD 66,4 miljoen. Beïnvloed door de epidemie in het verleden de twee jaar, volgens het recentste onderzoek door QYR, zal de de fotodiode (Si-APDs) marktomvang globale van de siliciumlawine in 2021 US$77.66 miljoen zijn, waarvan het samenstellingsgroeipercentage van vijf jaar vanaf 2017 tot 2021 3,99% zal zijn. Tijdens de „14de Vijfjarenplan“ periode (2021-2025), schat men dat de globale schaal 94,17 miljoen Amerikaanse dollars in 2025 zal bereiken, en het samenstellingsgroeipercentage in 2021-2025 zal 4,94% zijn.

 

Een lawinefotodiode is een halfgeleiderfotodetector (fotodiode) die bij vrij hoge omgekeerde voltages (typisch tientallen of zelfs honderden volts) werkt, soms slechts lichtjes onder drempel. In dit die gamma, worden de dragers (elektronen en gaten) door de absorptie van fotonen worden opgewekt versneld door het sterke interne elektrische gebied, en dan worden de secundaire dragers geproduceerd, dat vaak in photomultiplier buizen gebeurt. Het lawineproces komt slechts bij een afstand van een paar microns voor, en photocurrent kan vaak worden vergroot. Daarom kunnen de lawinefotodiodes als zeer gevoelige detectors worden gebruikt, die minder elektronische signaalversterking vereisen en daarom minder elektronisch lawaai. Nochtans, heeft het lawineproces zelf quantumlawaai en versterkerlawaai, dat de voornoemde voordelen ontkent. Het bijkomende lawaai kan kwantitatief door het bijkomende geluidsniveau F, een factor worden beschreven die de verhoging van elektronische lawaaimacht in vergelijking met een ideale fotodetector kenmerkt.

 

De op silicium-gebaseerde lawinedioden zijn gevoelig in de golflengtewaaier van 450-1000 NM (soms tot 1100 NM), met hoogste responsivity in de waaier van 600-800 NM, d.w.z. lichtjes kleinere golflengten dan Si-spelddioden in dit golflengtegamma. De vermenigvuldigingsfactor (ook als aanwinst wordt bekend) van Si APDs varieert tussen 50 en 1000, afhankelijk van het apparatenontwerp en het toegepaste omgekeerde voltage dat.

 

Het onderzoek naar de localisatie en de massaproduktie van apparaten Si-APD in China begon vrij laat. Momenteel, blijven de binnenlandse apparaten Si-APD nog achter buitenlandse reuzen achter. Het belangrijkste bekledingsgebied is het gebrek aan toepassingen die tot onvolledige rangschikking van producten leiden.

 

Met de snelle ontwikkeling van toepassingen zoals het slimme drijven, slim huis, en hoog-gevoeligheidsopsporing, zal low-light en enig-fotonopsporing de explosieve groei ervaren. Si-APD de apparatentechnologie heeft hoofdzakelijk twee ontwikkelingsrichtingen, is één de miniaturisatie en de integratie van apparaten. Anderzijds, zijn de prestaties van apparaten Si-APD verder beter, zoals de verbetering van opsporingsresponsivity in ultraviolette, infrarode en near-infrared banden. Met de ononderbroken ontwikkeling van technologie Si-APD en de rijpheid van Si-APD massaproduktietechnologie, kunnen de apparaten Si-APD met lage prijs en superieure prestaties op more and more gebieden worden toegepast.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ontwikkelingsstatuut en Voorspelling van de Fotodiode (Si-APDs) Industrie Globale van de Siliciumlawine  1

 

Volgens het onderzoek, is de de fotodiodes (Si-APDs) marktomvang globale van de siliciumlawine ongeveer USD 77,66 miljoen in 2021 en gemoeten USD bereiken 116,99 miljoen in 2028, met een samenstellings jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,45 percenten voor de periode 2022-2028.

 

In 2021, zal China 5,06% van het wereldmarktaandeel vertegenwoordigen. Men schat dat het samenstellingsgroeipercentage van de Chinese markt 9,75% in de volgende 6 jaar zal zijn, en de schaal zal 7,34 miljoen Amerikaanse dollars in 2028 bereiken. De belangrijke marktpositie van het gebied zal Van Azië en de Stille Oceaan in de komende jaren prominenter worden.

Bartijd : 2023-01-30 12:04:33 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
XINLAND LASER CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Nica Chow

Tel.: +86-13991354371

Fax: 86-29-81323155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)